✿✿✿ awakawak gula haty saya ✿✿✿

TABUNG KAWEN SAYA

Selasa, 29 Mei 2012

tergila !

baru baru nie, kami zephyr production dapat tender sempena 
bizz week kat uitm puncak alam 
untuk organize FBM'S GOT TALENT semi final .

kami sebenarnya ditawarkan dua tender untuk handle event ,
1. Fbm's Got Talent semi final
2 . sukaneka bizz week
tapi kami terpakse tolak yang sukaneka sebab kami taknak hampakan Madam Azzah 
selaku kami punye advisor.
Madam Azzah yang bagi kami peluang untuk handle event nie n event yang sebelum nie.
so ,
as a event student , kami grab peluang nie.
untuk kami timba ilmu n rasa camne plak organize event yang berkonsep hiburan .
sebab dulu kami pernah organize event yang berkonsep formal,
so nak cube lain sikit .
timba ilmu dan pengalaman laa kata kan .

ina and housemates ina dapat department yang same .
so senang kami nak move and keje same same .
kami jadi marketing committee .
so , tugas kami sepanjang dua minggu lebih tuh ade la untuk promote yang nie :


oleh kerana masa tu kat uitm puncak alam sedang 
berlangsung minggu bizz week
so kami terpaksa bersaing dengan pelbagai event yang berlangsung .
antara persaingan tersengit ialah Puncak Alam Idol .

sebagai marketing committee agak susah untuk kami mempromote orang 
untuk masuk audition untuk Fbm's Got Talent .
sebab mereka sudah terbiase dgn Puncak Alam Idol .

perasaan kecewa memang ade .
tapi kami takpenah putus asa .
memang kami cube sedaya upaya gak promote .
tak kesah sape pon, kami hebohkan semua .
motif kami , kami nak semua orang tau yang
Fbm's Got Talent tuh wujud .

sampai tergila kami   . .
tak percaye ?
jom tengok video kat bawah nie .

video
takcukup gile lagi ?
nah layan yang nie plak .
video
tido pon asyik duk pk benda nie jew .
nak tau kisah fbm got talent lagy ?
tunggu next entry laaa .
bai !

Tiada ulasan:

Catat Ulasan